IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Godryk En'Laufare

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Godryk En'Laufare

Godryk En'Laufare

Liczba postów 1

Godryk En'Laufare Empty
PisanieTemat: Godryk En'Laufare   Godryk En'Laufare I_icon_minitimeSob Sty 10, 2015 10:34 pm

Godryk En’Laufare

Pochodzenie

Księstwa Abonsu, miasto Laufare

Profesja

Naukowiec

Aparycja

Godryk ubiera się raczej w interesującym stylu. Zawsze nosi na sobie ciemną pelerynę okalającą całą resztę jako ubrania, spiętą dziwną srebrną broszą. Nie do końca wiadomo jak ubiera się pod tym, rzadko co widać pod tym płaszczem. Z wyglądu w sumie normalny. Wygląda jakby miał czterdzieści-pięćdziesiąt lat. Ogolony na łyso, nie ma żadnego widocznego zarostu na twarzy poza ciemnymi brwiami. Oczy piwne, wpatrują się w ciebie uważnie dopóki nie uzna że nie jesteś wart jego czasu. Na czole widnieje mu duża ilość zmarszczek, jakby je często marszczył w zamyśleniu. Albo gniewie – kto to wie. Co jednak w nim ciekawe – wokół niego zawsze, ale to zawsze unosi się dziwna, nienaturalna woń. Jakby z chaty uzdrowiciela taki zapach przypomina. Zioła, rośliny. Jakieś dziwne substancje. Zawsze można to wyczuć..

Plotki

۞ Przyszedł do mnie dzisiaj i chciał kupić czysty alkohol. Po cholerę mu to? Nie wiem. No ale że nie mam to mu nie sprzedałem.

۞ Ponoć gdy wczoraj potknął się o wystającą gałąź dało się słyszeć dźwięk tłuczonego szkła ze strony jego szat. Brat mi opowiadał.

۞ Znam go! Widziałem jak zatrzymywał się w domu… uciech, tej całej An’Osse. Nawet takich dziwnych ludzi obsługują te biedne dziewczęta…

۞ Słyszałem jak oferował dziewczynie z osady przybyszy ,,coś co rozwiąże jej problemy miłosne”… nie zbliżałbym się do niego, pewnie jakiś zboczeniec.

۞ Pamiętam że jak przejeżdżałem przez księstwa Abonsu to widziałem podobną gębę na listach gończych. A może by go tak capnąć i spytać kogoś z Abonsu czy nie jest wart nieco asów?

۞ Jak ostatnio piłem w karczmie, to go widziałem. Uwierzycie że pił wodę? Wodę powiadam wam! Kto pije wodę w tawernie? Jakiś wariat!

Powrót do góry Go down
Puszcza
Admin
Puszcza
Admin

Wiek Przedwieczna.
Liczba postów 135

Godryk En'Laufare Empty
PisanieTemat: Re: Godryk En'Laufare   Godryk En'Laufare I_icon_minitimeSob Sty 10, 2015 11:12 pm

Wydaje mi się, że będziesz bardzo ciekawą osobistością w tej okolicy. Brakowało nam jakiegoś naukowca żądnego wiedzy... Cóż co tu dużo mówić? Zapraszam do szczegółowej karty postaci!
   Przykładowa reakcja: w trakcie podróży zorientowałeś się, że ktoś najwyraźniej cię okradł...

Powrót do góry Go down
https://topiel.forumpolish.com

Godryk En'Laufare

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Początke Podróży :: Bohaterowie-