| Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? | |
|
Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? | Tak | | 100% | [ 9 ] | Nie | | 0% | [ 0 ] |
| Wszystkich Głosów : 9 | | |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Puszcza Admin
Przedwieczna. 135
| Temat: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Nie Maj 17, 2015 12:55 am | |
| Przepraszać nie będę za śmierć forum, bo wina leży po obu stronach, ale kilka osób wciąż pyta czy wrócimy więc pora dowiedzieć się jak to będzie. Niestety od liczby chętnych do gry oraz do pomocy zależy czy wywołamy ducha Puszczy na nowo... Po oddaniu głosu w ankiecie proszę żebyście napisali jeszcze jak wyobrażacie sobie dalszy rozwój Topieli, czego oczekujecie i być może w jaki sposób chcecie żeby była prowadzona rozgrywka (tak jak do tej pory czy inaczej), ewentualnie możecie tu deklarować swoją ewentualną pomoc przy mistrzowaniu lub reklamie A więc wszyscy razem wololo... I być może się uda. Dziękuję za uwagę, Puszcza. |
|
| |
Rollo Najemnik
30 lat 31
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Nie Maj 17, 2015 12:34 pm | |
| Wololololo!!! Ja chętnie wrócę! Mogę nawet wspomóc przy mg Topiel ma swój urok tak jak jest. Z tym, że nie wiem czy zrobienie otwartego świata nie pomogłoby w rozgrywce. Albo jakimiś eventami zacząć otwierać świat od pojedynczych państw. nie wiem sam ale Topiel była świetna! |
|
| |
Pāvara
sześć tysięcy, siedem setnych części i jeszcze pięćdziesiąt dwa wschody słońca 14
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Nie Maj 17, 2015 4:13 pm | |
| Ja jestem straszliwie na tak :3 również mogę pomóc z ogarnięciem mg (taaaaak, "wszyscy chcom być mg" ) Co do prowadzenia- zaznałam go myślę w dość małym stopniu, więc mój osąd jest dość ogólny, a brzmi- kontynuujcie, jak dotąd ^^ |
|
| |
Wilkomir Rada Topieli || Kowal
19 37
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Nie Maj 17, 2015 6:25 pm | |
| Już dawno mówiłem, że chciałbym powrotu. System gry jaki był teraz mi odpowiadał. Jedyne czego brakowało to większa aktywność graczy. Tylko to bym poprawił. |
|
| |
Okami
Wygląda na 20 2
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Pon Maj 18, 2015 4:24 pm | |
| *skłoniła się lekko* To może i ja w swoim wilczym imieniu się wypowiem. Bardzo by mi zależało, by to forum odżyło dzięki swej tajemniczej aurze. ^^ |
|
| |
Puszcza Admin
Przedwieczna. 135
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Pon Maj 18, 2015 5:25 pm | |
| Dobra, czekam do niedzieli, jeśli zgłosi się więcej niż dziesięć osób, to coś wymyślę i spróbuję znaleźć na was sposób. |
|
| |
Cathal
Około 30 11
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Wto Maj 19, 2015 3:02 am | |
| Król Bagien się zgłasza jako chętny do życia |
|
| |
Puszcza Admin
Przedwieczna. 135
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Sob Maj 23, 2015 9:19 pm | |
| No dobra, raczej nic z tego nie będzie. Ja sobie egzystuje na jakimś innym forum o innym zupełnie klimacie aczkolwiek staram się tam siać klimat dark fantasy więc jeśli ktoś zainteresowany to pisać na pw, może stworzymy jakąś frakcję razem. A tu... może kiedyś jednak się uda. |
|
| |
Publius da Tusculum
32 20
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Nie Maj 24, 2015 2:37 pm | |
| Do końca głosowania zostało niewiele czasu niestety zebraliśmy tylko 8 głosów, szkoda zakończyć tak naszą przygodę na tym forum. Nie da rady w 8 osób razem pograć? To prawie wymagane 10 a kolejne dwie mogą w ciągu tygodnia nawet dołączyć jak zauważą, że coś się tutaj dzieje. Już trochę pracy w ten świat włożyliśmy i ożył na kilka tygodni. Co nam szkodzi spróbować jeszcze raz i popisać coś więcej? |
|
| |
Puszcza Admin
Przedwieczna. 135
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Nie Maj 24, 2015 6:49 pm | |
| Publius, jak powiedziałam - 10 to wymagane dla mnie minimum, nie osiem, nie siedem (bo o ile dobrze wiem, to jeden głos został oddany z multikonta) a właśnie dziesięć. Bo dla ośmiu osób nie widzę nawet sensu rozpisania wątku skoro równie dobrze czwórka z nich zaraz będzie mieć np. sesję i brak czasu, albo zaliczenia, albo wyjazd. |
|
| |
Okami
Wygląda na 20 2
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Pią Cze 05, 2015 5:26 am | |
| Wszystko musi zacząć się od chęci jednej osoby. Jeżeli jest chęć i siła, żeby to ciągnąć to nawet w piątkę można forum rozhuśtać. (Autopsja) Potrzeba tylko opiekuna.. |
|
| |
Ivenia
38 6
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Sob Cze 06, 2015 3:41 pm | |
| Ja uczciwie deklaruję, że najwcześniej od września. Wcześniej wirtualne przygody muszą ustąpić realnym Ale po wakacjach chętnie bym tu wróciła. |
|
| |
Puszcza Admin
Przedwieczna. 135
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? Nie Cze 07, 2015 1:25 pm | |
| Tak jak mówiłam, na tą chwilę nie mam 10 graczy żeby cokolwiek zrobić. Graczy, nie postaci. Aczkolwiek pomagam dwóm innym osobom przy innym projekcie, jeśli chcecie mogę podrzucić go jak już skończą. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? | |
| |
|
| |
| Chcecie kontynuować swoją przygodę na Topieli? | |
|