IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Yngvar - z okolic Tierre

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Yngvar
Tragarz
Yngvar
Tragarz

Wiek Wyglada na okolice 40
Liczba postów 26

Yngvar - z okolic Tierre Empty
PisanieTemat: Yngvar - z okolic Tierre   Yngvar - z okolic Tierre I_icon_minitimeWto Sty 06, 2015 5:51 pm

Yngvar

Pochodzenie

Nieznane.

Profesja

Tragarz

Aparycja

Twoja pierwsza reakcja kiedy go zobaczysz, będzie przypominać kogoś kto zobaczył ducha, chociaż nie zupełnie. Włosy długie sięgające pasa, broda nie golona od paru lat, a wszelakie włosy pokrywające jego ciało są w kolorze zbliżającym się do białego. Jego oczy także wywołują zdiwienie; źrenice które prawie nigdy nie zmianiają swojej szerokości, otoczone wielobarwną tęczówką. W zależności od pory dnia i kąta padania światła ma inny odcień; rano zielony, w południe szary, wieczorem niebieski, a w karczmie zbliżony do brązu. Posturą zadziwia wielu mężczyzn, wygląda troche jakby nie jadł od paru miesięcy, przez co można mu liczyć kości, a przynajmniej niektóre. Mimo braku tężyzny fizycznej, chodzi wyprostowany, jakby nie miał problemu z wagą ciała, a wiatry prawie nim nie poruszają.  

Plotki

۞ "Pewnie były skazaniec"-znajomy Rollofa

۞ "Biedak wygnany ze stron rodzinnych"-żona Rollofa

۞ "Wyrwany z rąk śmierci, biedak, błąka się po ziemi"-starszy syn Rollofa

۞ "Złodziej, podstępna kreatura, wstrętna pijawka, same nieszczęścia nas przez niego spotykają"- wspólnik Rollofa

۞ "Ostatnio widziałem jak się zakradał do lasu, po czym widziałem błysk"- jeden z handlarzy

۞ "Widziałam ras jak się nad ziemią unosił. Pokraka to jedna. Pewnie z demonami się bratał"- jakiś wędrowiec

Powrót do góry Go down
https://topiel.forumpolish.com/t57-yngvar-z-okolic-tierre
Puszcza
Admin
Puszcza
Admin

Wiek Przedwieczna.
Liczba postów 135

Yngvar - z okolic Tierre Empty
PisanieTemat: Re: Yngvar - z okolic Tierre   Yngvar - z okolic Tierre I_icon_minitimeWto Sty 06, 2015 5:57 pm

Dziwadło, Pokrak! No to zapowiada się ciekawa postać, zapraszamy do karty szczegółowej. Na priv opisz mi też postać Rollfa to wrzucę go do NPC, oraz jego rodzinę ect. No i widzę już jeden wątek w sam raz dla ciebie.
Przykładowa reakcja: Zamknięcie w celi.
Powrót do góry Go down
https://topiel.forumpolish.com

Yngvar - z okolic Tierre

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Similar topics

-
» Vigny z Tierre
» Taszka z Tierre
» Rollo z Tierre

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach